Over Meteoserver

Meteoserver, een cloud API provider.

Meteoserver is een gedistribueerd meteorologisch high availabilitysysteem. Een product van Surfcheck uit Leiden, sinds 2009 leverancier van apps en serversystemen voor meteorologische, maritieme, astronomische en verkeerstechnische toepassingen in de zakelijke- en consumentenmarkt - met meer dan een half miljoen actieve gebruikers.

Meteoserver combineert de kennis van al deze configuraties in een always on-systeem voor professioneel gebruik.

Heeft u vragen of opmerkingen? Die zijn natuurlijk altijd welkom bij Martijn de Meulder (project lead). Bel even op 071 2032041. Voor urgente ondersteuning buiten kantooruren belt u 06 27511277.

High availability

Stabiel

Gedistribueerd meteorologisch high availabilitysysteem op meerdere Nederlandse cloudservers, datacenter redundant.

Bijzonder snel

Welke toepassing je ook bouwt, hoeveel gebruikers er op piekmomenten ook gebruik van maken, jouw API kan het aan.

Breed inzetbaar

Iedere API wordt uitgeleverd in industriestandaard formaten. (Web)app, monitorsysteem of backend? Integratie is eenvoudig.

Flexibel

De API's zijn modulair: via je account kun je er altijd bouwblokken aan toe voegen om de functionaliteit uit te breiden of te beperken.

Huidige klanten

De API's worden momenteel afgenomen door ontwikkelaars uit de volle breedte van de interactieve wereld. Onder onze klanten bevinden zich energieleveranciers, internetbureaus, bouwbedrijven, industriebedrijven, civieltechnische- en maritieme ontwikkelaars, pretparken, IoT-ontwikkelaars, winkelketens en leveranciers van consumentenapps. Zij gebruiken de API's in zowel data analyse- en AI-toepassingen als productiesoftware.

Iedere API maakt gebruik van de industriestandaarden JSON, XML en CSV. De inzet ervan laat zich daarom op geen enkele manier beperken.

Wat ga jij bouwen met Meteoserver?

Op zoek naar een specifieke API voor je product?

We horen graag van je.

Neem contact op